5.0 1

The Power Of Three

Superdeal
(1 recensioner)

The Power of Three! Tre produkter som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för långa och friska fransar och bryn. Den vårdande Keratin Mascaran används med fördel som en primer under din Black Mascara. Fransarna får näring med varje applikation, samtidigt som Black Mascara ger dig volym och separation. Använd också Lash Serum morgon och kväll, för att förbättra fransarnas kvalitet ytterligare och få en symmetrisk tillväxt.

I lager
400 kr
st

Denna Superdeal innehåller

 

1. Black Mascara - the little black
En mascara som ger volym och definierar dina fransar med intensitet och lyster. Black Mascara innehåller också valnötsextrakt – som gradvis stärker dina fransars pigment på helt naturlig väg – och ingredienser som ger fransarna fukt och näring. En väldefinierad look som både separerar ögonfransarna och ger mycket volym. Mascaran vårdar även fransarna på lång sikt.
Läs mer om Black Mascara 

2. Keratin Mascara - all day every day
En vårdande och skyddande Keratin Mascara utvecklad för sköra fransar. Den unika formulan med aktiva och förebyggande ingredienser ger dina fransar en näringsboost som varar hela dagen. Per Lei Keratin Mascara är transparent och ger en lätt mascaraeffekt genom att separera och framhäva fransarna med den särskilt utvalda borsten. Du kan också använda den till brynen, för att forma och ge näring.
Läs mer om Keratin Mascara
 

3. Lash Serum - more is more
Ett högkvalitativt veganskt serum för fransar och bryn. Per Lei Lash Serum innehåller aktiva och naturliga ingredienser som stimulerar hårtillväxten och gör dina fransar långsiktigt friska och motståndskraftiga. Det är ingen quick fix som ger resultat på kort sikt – dina fransar får näring skonsamt, i en takt de kan hantera. Efter en tids användning upplever många en tydlig förbättring av fransarnas kvalitet och en symmetrisk tillväxt och volym.
Läs mer om Lash Serum

Andra köpte också