5.0 2

The Perfect Match

Superdeal
(2 recensioner)

The Perfect Match! Tillsammans ger den här duon maximal effekt och ett långsiktigt resultat. Den vårdande Keratin Mascaran används med fördel som en primer under din Black Mascara. Fransarna får näring med varje applikation, samtidigt som Black Mascara ger dig volym och separation. Äntligen kan dina fransar bli stärkta, definierade och mörkare i samma stund!

I lager
250 kr
st

Denna Superdeal innehåller

 

1. Black Mascara - the little black
En mascara som ger volym och definierar dina fransar med intensitet och lyster. Black Mascara innehåller också valnötsextrakt – som gradvis stärker dina fransars pigment på helt naturlig väg – och ingredienser som ger fransarna fukt och näring. En väldefinierad look som både separerar ögonfransarna och ger mycket volym. Mascaran vårdar även fransarna på lång sikt.
Läs mer om Black Mascara

 

2. Keratin Mascara - all day every day
En vårdande och skyddande Keratin Mascara utvecklad för sköra fransar. Den unika formulan med aktiva och förebyggande ingredienser ger dina fransar en näringsboost som varar hela dagen. Per Lei Keratin Mascara är transparent och ger en lätt mascaraeffekt genom att separera och framhäva fransarna med den särskilt utvalda borsten. Du kan också använda den till brynen, för att forma och ge näring.
Läs mer om Keratin Mascara

Andra köpte också