Per Lei Summer Kit

Superdeal

Per Lei´s Summer Kit innehåller de perfekta produkterna inför och under sommaren. Kommer tillsammans med en snygg necessär i begränsad upplaga, dessutom vattentålig och passar därför perfekt för lata dagar på stranden och vid poolen.

I lager
899 kr
st

Detta Sumer Kit innehåller

 

Keratin Mascara - all day every day
En vårdande och skyddande Keratin Mascara utvecklad för sköra fransar. Den unika formulan med aktiva och förebyggande ingredienser ger dina fransar en näringsboost som varar hela dagen. Per Lei Keratin Mascara är transparent och ger en lätt mascaraeffekt genom att separera och framhäva fransarna med den särskilt utvalda borsten. Du kan också använda den till brynen, för att forma och ge näring.
Läs mer om Keratin Mascara
 

Lash Serum - more is more
Ett högkvalitativt veganskt serum för fransar och bryn. Per Lei Lash Serum innehåller aktiva och naturliga ingredienser som stimulerar hårtillväxten och gör dina fransar långsiktigt friska och motståndskraftiga. Det är ingen quick fix som ger resultat på kort sikt – dina fransar får näring skonsamt, i en takt de kan hantera. Efter en tids användning upplever många en tydlig förbättring av fransarnas kvalitet och en symmetrisk tillväxt och volym.
Läs mer om Lash Serum

Brow Lift Clear - style and decide
Ett veganskt revolutionerande ögonbrynsvax som passar perfekt för att forma, precisera och kontrollera dina bryn precis som du önskar. Borsten är specifikt utformad med en liten avsmalnade kam på ena sidan och en platt baksida för att enklare skapa en fylligare look och mer definierade bryn.
Läs mer om Brow Lift Clear

Per Lei Tweezer
Per Lei Tweezer är en specialdesignad pincett med en sned, skarp och vass spets för att fånga de allra minsta och mest envisa hårstråna. Pincetten är producerad i högkvalitativt rostfritt stål som garanterar lång hållbarhet. 
Läs mer om Per Lei Tweezer