5.0 2

Lash Serum

5 ml

Ett högkvalitativt veganskt serum för fransar och bryn. Per Lei Lash Serum innehåller aktiva och naturliga ingredienser som stimulerar hårtillväxten och gör dina fransar långsiktigt friska och motståndskraftiga. Det är ingen quick fix som ger resultat på kort sikt – dina fransar får näring skonsamt, i en takt de kan hantera. Efter en tids användning upplever många en tydlig förbättring av fransarnas kvalitet och en symmetrisk tillväxt och volym.

I lager
399 kr
st

Om Per Lei Lash Serum

Ingredienserna i Per Lei Lash Serum är särskilt utvalda för att förbättra fransarnas kvalitet på lång sikt genom att återfukta, tillföra näring och främja tillväxt.

  • Exklusivt serum för ögonfransar och bryn.
  • Stimulerar hårväxten för ett naturligt fylligare resultat.
  • Vårdar, återfuktar och skyddar.
  • Främjar elasticitet och verkar regenererande.
  • Parfymfri – bra val för känsliga ögon.

 

Ögonfransserum förlänger fransens växtcykel och förhindrar att fransarna ramlar av i förtid. Ett bra serum som Per Lei Lash Serum tillför också mer fukt, vilket förbättrar fransarnas och brynens glans och elasticitet. Produkten kan användas av alla som vill ha mer hälsosamma fransar.

Aktiva ingredienser

Grönt te
Ökar fransarnas volym och ger naturligt längre fransar.
Peptider
Ökar blodflödet till hårsäckarna, underlättar bildandet av hårsäckar och förebygger håravfall. 
Hyaluronsyra
En fuktbindare för hårstrået som skapar förutsättningar för friskare och mer hållbara fransar.
Panthenol (B5)
Reglerar fuktigheten i fransarna och gör dem motståndskraftiga. Tillför också mycket glans och lyster.

 

Egenskaper

Per Lei Lash Serum – more is more – är ett vårdande veganskt fransserum framtaget för dig som vill framhäva dina fransar naturligt, utan att skada eller torka ut dem på sikt. Serumet ger dina fransar en fuktboost och alla de rätta förutsättningarna att bli längre, fylligare och mer symmetriska. 

I serumets innovativa formula ingår peptider, grönt te och hyaluronsyra, som tillsammans har potential att hålla dina fransar friska, långsiktigt. Utöver att stimulera ögonfransar och ögonbryns tillväxt främjar ingredienserna också elasticiteten och verkar regenererande.

För att Lash Serum ska vara så skonsamt som möjligt tillförs näringen i en takt som fransar och bryn klarar av. Därför uppnås inte resultaten på kort sikt utan först efter en tids användning, vilket skiljer Lash Serum från många quick fix-produkter på marknaden.

 

 

Så använder du Lash Serum – steg för steg 

  1. Rengör ditt ansikte med en oljefri rengöringsprodukt.
  2. Applicera serumet en till två gånger per dag, längs fransraden som en eyeliner och/eller på ögonbrynen. Påbörja appliceringen vid den inre ögonvrån och avsluta vid den yttre. Om du använder produkten under makeup, se till att serumet har torkat helt innan du applicerar makeupen.
  3. När du uppnått önskvärt resultat, använd serumet 1–3 gånger i veckan för att bibehålla starka och fylliga ögonfransar och ögonbryn.

Undvik kontakt med ögonen. Skulle produkten komma in i ögat skölj med vatten. Vid ögonirritation, avbryt användning. Konsultera läkare om du får en allergisk reaktion. 

Alla är olika och resultatet kan variera för varje individ. Sjukdomar och medicinska tillstånd kan exempelvis innebära att effekten uteblir eller tar längre tid att uppnå. Genom att använda serumet som avsett upplever däremot många en märkbar och varaktig förbättring av fransarnas kvalitet.

 

Varför välja Per Lei Lash Serum?

Vi på Per Lei satsar på ett nytänkande franskoncept med multifunktionella, unika och innovativa lösningar för våra kunder. Lash Serum – more is more – riktar sig till dig som vill ha långa, fylliga och inte minst hälsosammare fransar på lång sikt. Genom dess unika formula tillförs fukt till fransar och bryn, och vid varje applicering stimuleras hårrötterna och tillväxten. Lash Serum passar bra ihop med fransbehandlingar då det inte torkar ut fransarna som andra serum kan göra. Precis som våra andra produkter är Per Lei Lash Serum utvecklad och producerad med hållbarhet i fokus och naturligtvis i enlighet med djurskyddsförordningen.

 

INGREDIENSER

AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, MICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, PANTHENOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1.

 

0
0

Recensioner

Caroline

Toppen, bra produkt som ger fina o friska fransar!

2021-09-02
Dijana

Tyvärr har jag inte märkt någon skillnad alls, använt enligt beskrivning men utan resultat

2021-08-04

Köps ofta tillsammans

Andra köpte också