5.0 5

Keratin Mascara

7,5 ml
(5 recensioner)

En vårdande och skyddande Keratin Mascara utvecklad för sköra fransar. Den unika formulan med aktiva och förebyggande ingredienser ger dina fransar en näringsboost som varar hela dagen. Per Lei Keratin Mascara är transparent och ger en lätt mascaraeffekt genom att separera och framhäva fransarna med den särskilt utvalda borsten. Du kan också använda den till brynen, för att forma och ge näring.

I lager
279 kr
st

Om Per Lei Keratin Mascara

Per Leis Keratin Mascara är en multifunktionell mascara, som utöver sin vårdande och skyddande effekt har egenskaper som gör den till rätt val i många situationer. 

  • Keratinmascara till ögonfransar och bryn. 
  • Ger ett naturligt fylligare resultat.
  • Vårdar och ger skydd.
  • Perfekt som primer under din mascara.
  • Snabbtorkande och kladdfri formula.
  • Parfymfri – bra val för känsliga ögon.

 

Mascaran är särskilt användbar efter fransfärgning och lashlift tack vare sin unika formula, framtagen för att skydda och återfukta torra och slitna fransar och bryn. När du är ute efter en naturlig look ger den en lätt mascaraeffekt, men Keratin Mascara fungerar också utmärkt som primer under din färgade mascara.

Aktiva ingredienser

Grönt te
Ökar fransarnas volym och ger naturligt längre fransar.
Panthenol (B5)
Reglerar fuktigheten i fransarna och gör dem motståndskraftiga. Tillför också mycket glans och lyster.
Keratin
Keratin är ett protein som ögonfransarna behöver. Keratinet ger stadga och styrka samtidigt som det tillför fukt och hållbarhet. 
Hyaluronsyra
En fuktbindare för hårstrået som skapar förutsättningar för friskare och mer hållbara fransar.
Vitamin E
Förebygger förlust av fransar genom att skydda mot fria radikaler och ge styrka till hårsäckarna.

 

Egenskaper

Mascaran är transparent och har en gelkonsistens som är optimerad för att maximera fukten och keratinet i de egna fransarna. Genom att applicera mascaran med den täta borsten framhävs även de kortaste fransarna som annars är svåra att nå. Dina ögonfransar får ett tunt, skyddande lager som framhäver de naturliga pigmenten i varje frans och ger ökad glans och lyster.

Resultatet är att fransarna ser längre, mörkare och tjockare ut, medan ögat får ett mer öppet utseende och en piggare look.

Eftersom mascaran är transparent går det bra att sova med den – och på så sätt vårda dina fransar både dag och natt. Du behöver heller inte oroa dig för att använda den under träning eller sol och bad.

Så använder du Keratin Mascara – steg för steg 

  1. Applicera önskat lager i en rörelse sidledes fram och tillbaka för att täcka alla strån och uppnå ett fylligt resultat.
  2. Upprepa tills alla fransar är täckta.

Tänk på att INTE använda Keratin Mascara efter fransförlängning, eftersom keratinet kan påverka limmet.

 

Varför välja Per Lei Keratin Mascara?

Vi på Per Lei satsar på ett nytänkande franskoncept med multifunktionella, unika och innovativa lösningar för våra kunder. Keratin Mascara – all day, every day – är en av dem och den har vi skapat för dig som önskar en naturlig look eller en skyddande effekt för behandlade fransar. Precis som våra andra produkter är Per Lei Keratin Mascara utvecklad och producerad med hållbarhet i fokus och naturligtvis i enlighet med djurskyddsförordningen.

 

INGREDIENSER

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30, ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PANTHENOL, HYDROLYZED, KERATIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT, FERMENT FILTRATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM, METHYLPARABEN, SORBIC ACID, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ASCORBIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, ARGININE, ASPARTIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PCA, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, GLUCOSE, SODIUM BENZOATE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, POTASSIUM SORBATE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT.

 

Köps ofta tillsammans

Andra köpte också