5.0 5

Brow Lift Brown

BROWN
(5 recensioner)

Ett veganskt revolutionerande ögonbrynsvax som passar perfekt för att forma, precisera och kontrollera dina bryn precis som du önskar. Borsten är specifikt utformad med en liten avsmalnade kam på ena sidan och en platt baksida för att enklare skapa en fylligare look och mer definierade bryn.

Per Lei erbjuder en prisvärd produkt som är 100% vegansk och ger tydliga förbättrande resultat på dina fransar och bryn. Du kan nu testa denna unika formulering med NOLL risk, är du ej nöjd med ditt resultat efter 12 veckor så får du dina pengar tillbaka!

I lager
160 kr
st

Om Per Lei Browlift

Per Lei's Browlift Style and Decide är ett revolutionerande ögonbrynsvax som passar perfekt för att både forma och precisera dina bryn precis som du önskar. Innehåller en blandning av stärkande och vårdande ingredienser.

  • Ger brynen en fyllig och naturlig look på brynen.

  • En unik avsmalnande kam med platt baksida låter dig enkelt fixera brynen och skapa formen du önskar. 

  • Appliceras med fördel på brynen, men kan också användas på fransarna som en lyftande primer.

  • Innehåller vårdande och stärkande ingredienser.

  • Ger perfekt stadga som håller hela dagen.

  • Parfymfri – bra val för känsliga hudtyper. 

 

Den lilla avsmalnande kammen hjälper dig att skulptera och fixera brynen till den perfekta browlift-effekten och fungerar även på de mest bångstyriga brynen. Brynvaxet är specifikt utformat för att du enkelt ska kunna ta kontrollen över dina ögonbryn. Formulan är i en neutral brun färg som ger dina bryn en intensivare och fylligare look.

 

Aktiva ingredienser

Vitamin B
Stärker och tillför fukt till brynen, för att förbättra hårets kvalitet och välmående.

Glycerin
Förser brynen med intensiv fukt och hårstråets kvalitet förbättras vid varje applicering.

Karnaubavax
Ett naturligt vegetabiliskt vax som låter dig forma och fixera hårstrået precis som du vill. Vaxet har även skyddande egenskaper.

 

Egenskaper

Med Per Leis browlift Style and Decide kan du enkelt förvandla dina ögonbryn precis som du önskar. Allt från den naturliga och perfekta brynlooken till den ultimata browlift-effekten är möjlig – du bestämmer! Kombinationen av den unika formulan och den perfekta applikatorn, som är utformad med en avsmalnande kam på ena sidan och en platt baksida, kan du både applicera och styla brynen precis som du vill, snabbt och enkelt.

 

Så använder du Per Lei Browlift - steg för steg

1. Borsta brynen med vaxet i den riktning du vill att brynstråna ska peka mot.

2. Arbeta in vaxet genom dina brynstrån i uppåtgående rörelser. 

3. Vänd borsten till den platta baksidan av kammen och tryck stråna försiktigt mot huden.  

4. Upprepa processen tills du har uppnått önskat resultat. 

 

TIPS:  Om du vill fylla i glesa områden med en penna eller skugga rekommenderar vi att du gör det efter applicering av Browlift - Style and Decide.

 

Varför välja Per Lei Browlift?

Per Lei är ett nytänkande frans- och brynkoncept med multifunktionella, unika och innovativa lösningar för våra kunder. Browlift – "Style and Decide" är skapad för den perfekta brow-looken, vare sig det är den naturliga looken eller den ultimata browlift-looken. Fungerar även för de svåraste och tjockaste brynen som annarsär svåra att tämja. Vaxet håller dina bryn på plats hela dagen, men ger inte ett permanent resultat, vilket underlättar om du vill ändra resultatet från den ena dagen till den andra!

 

 

INGREDIENSER

AQUA (WATER), COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA, (CARNAUBA) WAX), ACACIA SENEGAL GUM, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), STEARIC ACID, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, BUTYLENE, GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CALCIUM PANTOTHENATE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURIC ACID, LAURYL ALCOHOL DIPHOSPHONIC ACID.

+/- (MAY CONTAIN): CI 77499, CI 77492, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

 

Köps ofta tillsammans

Andra köpte också