Ordervillkor

Köpvillkor

Samtliga priser inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt, för närvarande 25%. För att handla måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen. 

 

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

För mer information

Klarnas Allmänna villkor.

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

 

 

Leveransvillkor

Frakt
Hos oss på Per Lei Sweden AB har du alltid fri frakt och fria returer inom Sverige.

Leverans
Vi levererar produkter snabbt och säkert med Postnord. Du måste ange rätt mobilnummer och mailadress vid beställningen för att kunna få en avisering när det är dags att hämta din order. Ditt paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar.

Vid mindre försändelser skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt mellan 1-3 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer och högtider som tex Black Friday. Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig till kundservice på support@perleisweden.com.

Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Om dina varor mot förmodan blir försenade kontaktar vi dig. Som konsument har du skyldighet att undersöka och säkerställa att leveransen stämmer överens med det du har beställt innan du bryter förpackningen på varan eller varorna. Återkom till oss inom 14 dagar om något inte skulle stämma.

  

 

Ångerrätt/Reklamation

Som kund har du enligt distanshandelslagen rätt att ångra ditt köp.
Vi följer lagen om distansavtal: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter. 


Reklamation av trasig produkt ska ske inom skälig tid efter det att felet har upptäckts, dock senast inom 1 år från köptillfället. Observera att den trasiga produkten samt emballaget måste sparas tills dess att ärendet är löst. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. 
Kontakta vår kundservice support@perleisweden.com inom skälig tid.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

 

Returer

Hur returnerar du?
Kontakta oss alltid innan gällande byten, returer och reklamationer via support@perleisweden.com
Ange ditt ordernummer och skriv byte/retur/reklamation i ämnesraden, så hjälper vi dig vidare.


Dina varor ska återsändas till:

Per Lei Sweden AB
Storgatan 37
151 36 Södertälje

support@perleisweden.com
Kontaktinformation

  • Per Lei Sweden AB
  • Org. nummer 559248-8026
  • support@perleisweden.com

 

Populära produkter